Tips

Als je van plan bent om je keuken te vernieuwen met wrapfolie, dan hebben wij hier 8 handige tips voor je waar je op moet letten voor de beste resultaten:

Overlaten aan een specialist

De eerste tip is om deze klus door een professional te laten doen, bijvoorbeeld KeukenWrap Benelux. Je hoeft alleen maar je beschikbare momenten door te geven voor de vakman om contact met je op te nemen. De vakmannen van KeukenWrap Benelux hebben een gemiddelde score van 4,9/5, dus je kunt er zeker van zijn dat je klus professioneel wordt uitgevoerd. Zelfs als je een dure en mooie folie hebt gekozen, kan het resultaat teleurstellend zijn als de folie niet professioneel wordt aangebracht.

Kwaliteit wrapfolie kiezen

Controleer de dikte en kwaliteit van de folie, ondanks dat de print er leuk uitziet. Sommige folies zijn namelijk dun en kunnen kwetsbaar zijn, wat kan leiden tot beschadiging bij een kleine botsing. Let hier goed op, want goedkope folies kunnen uiteindelijk duurder uitpakken.

keuken wrappen tips

Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid juist is

Als de folie van je keukenkastjes loslaat, kan dit te maken hebben met de luchtvochtigheid in je huis. De lijmlaag kan namelijk minder goed hechten bij een te hoge luchtvochtigheid. KeukenWrap Benelux kan je hierover adviseren en aanbevelen om regelmatig te luchten of de temperatuur aan te passen. Gelukkig staat de vakman voor je klaar om je te helpen.

Luchtbellen voorkomen

De vakman brengt de folie strak aan zonder luchtbellen, maar soms kunnen er toch luchtbellen ontstaan door warmte. Dit komt door de hete lucht die opstijgt van apparaten zoals een broodrooster, waterkoker of tosti-ijzer die onder een keukenkastje staan en achter de folie terechtkomt. Een eenvoudige oplossing hiervoor is om de apparatuur te verplaatsen. Op die manier zul je geen last hebben van luchtbellen nadat je keuken is gewrapt.

Opdruk

Je kunt je keuken gemakkelijk een andere uitstraling geven door gebruik te maken van bedrukte folie met bijvoorbeeld een marmer-, beton- of houtlook. Het is ook mogelijk om de folie in verschillende kleuren te krijgen.

keukenkastjes wrappen

Meer dan de kastjes wrappen

Naast het laten wrappen van je keukenkastjes en -lades, is het ook mogelijk om je aanrechtblad te wrappen met speciale folie. Zelfs de saaie tegelwand kan worden opgeknapt met tegelfolie. Zelfs je koelkast kan worden bekleed.

Meerdere klussen tegelijk

Het is handig om meerdere klussen tegelijk te laten uitvoeren bij KeukenWrap Benelux, zoals het wrappen van je badkamerkastjes, om geld te besparen op arbeidskosten.

Bereid alvast voor

Voor een keuken wrap geldt dat een goede voorbereiding essentieel is. Voordat KeukenWrap Benelux begint, is het belangrijk dat je keukenkastjes en -lades helemaal leeg en schoon zijn. Zorg ervoor dat er geen enkel spoor van vet of stof meer te vinden is. Dit zorgt voor tijdswinst en zorgt ervoor dat je keuken snel getransformeerd wordt.

Daarom keuken wrappen met KeukenWrap Benelux!

Wanneer je KeukenWrap Benelux roept, krijg je een professionele en nette vakman in huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de klus, omdat wij alleen vakmannen van hoge kwaliteit in dienst hebben, waarmee we een indrukwekkende score van 4,9/5 hebben behaald. Bovendien zijn er geen voorrijkosten of verrassingen achteraf.

keuken compleet wrappen

Als je nu alle informatie hebt over de verschillende kosten van het wrappen van een keuken, de extra opties en de voordelen van het wrappen van je keuken, kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken.

  • Voor een strak resultaat is het nodig om het wrappen van een keuken met uiterste precisie uit te voeren, omdat het echt vakwerk is.
  • KeukenWrap Benelux is een vakman die betrouwbaar is en professioneel werk levert bij jou in de buurt.
  • Bij KeukenWrap Benelux werken alleen de meest kundige keukenwrappers. We zijn er trots op dat we samen met onze specialisten een hoog score van 4,9/5 hebben behaald.

Als jouw klus naar tevredenheid is uitgevoerd, laat dan een review achter op Google!

 

Call Now Button