Keuken wrappen Amsterdam

Wil je graag vernieuwing in jouw keuken, maar ontbreekt het jou op dit moment aan geld of tijd? Voor een totaal andere uitstraling bekleedt je jouw keuken met wraps! Wil jij je keuken laten wrappen? Je bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatief keuken wrappen tegen scherpe tarieven! 

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Jouw keuken laten wrappen is beduidend goedkoper dan een nieuwe laten bouwen, maar het heeft bijna hetzelfde effect! Het duurt slechts 1 of 2 dagen om te voltooien in plaats van weken voor een keukenrenovatie. Keuken wrappen Amsterdam? Een duurzame en betaalbare oplossing voor een gloed nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Amsterdam keuken wrappen

  Keuken wrappen voordelen

  Er zijn verschillende voordelen aan het wrappen van jouw keuken. Om te beginnen, het is veel minder duur dan een nieuwe keuken, terwijl het een gloednieuw look geeft. Het is ook vele malen kosteneffectiever dan een nieuwe keuken. Met een bescheiden investering kan je het uiterlijk van jouw keuken al enorm veranderen.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De folie is van hoge kwaliteit en bestand tegen krassen en stoten. Je ondervindt geen hinder van vuil of stof tijdens het werken, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag nu een prijsopgave aan!

  Kosten keuken wrappen

  Een keuken wrappen kan aanzienlijk variëren in de kosten van project tot project. Elke keuken is uniek, net als de voorkeuren van elke klant. Maatwerk is wat wij doen, waardoor er altijd een ander prijskaartje aan hangt.

  Wij streven er echter naar diensten van hoge kwaliteit te leveren tegen redelijke tarieven. De kosten variëren naargelang de opdracht en de hoeveelheid materiaal die nodig is.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Voordat je jouw keuken laat wrappen, wil je natuurlijk weten wat de kosten zullen zijn. Wij werken op een eerlijke en open manier. Daarom, als je ons van tevoren vertelt wat je wilt en een prijsindicatie vraagt, kunnen wij een transparante kostenberekening voor je maken.

  Keuken wrappen Amsterdam

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Amsterdam keuken wrappen

  Wil jij jouw keuken wrappen in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij wrappen keukens in heel Amsterdam én omgeving! Al vele jaren zitten wij in deze branche en weten wij hoe ons werk zo zorgvuldig, kwalitatief en betaalbaar mogelijk gedaan kan worden.

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, en dat kun je bij ons ook terugzien! Wil jij jouw keuken een heel ander look geven zonder al te veel geld uit te geven? Laat je keuken dan wrappen door Keukenwrap Benelux!

  amsterdam

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Nieuwe keuken of beter wrappen?

  Een keuken make-over verbetert niet alleen het uiterlijk, maar voegt ook waarde toe aan jouw huis. Het kost veel minder tijd en geld! Je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, zodat je de keuken kunt aanpassen aan jouw eigen voorkeuren. Je hoeft niet wekenlang gasten te ontvangen zoals bij een renovatie, maar bent in 1 of maximaal 2 dagen al klaar.

  Hoelang duurt het wrappen van een keuken?

  In de meeste gevallen zijn wij in 1 dag al klaar met het wrappen van een keuken. Heel soms kan het voorkomen dat het 2 dagen kan duren als het gaat om een grote keuken waarvan de indeling ook een rol speelt. In dat geval zullen wij het uiteraard vooraf aangeven.

  Wat kost het om mijn keuken te laten wrappen?

  De prijskaartje van ieder klus is anders. Dit komt doordat ieder zo zijn of haar eigen wensen heeft en geen enkele keuken is hetzelfde uiteraard. Je kunt gerust vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. 

  Wat is de levensduur van wrapfolie?

  Keukenwrap Benelux maakt tijdens de werkzaamheden alleen gebruik van kwalitatief hoogstaand wrapfolie. Dit zal minimaal 10 jaar meegaan. Zorg dat je het goed onderhoudt. Zo kun je de levensduur zelfs verlengen!

  Kan de wrapfolie loslaten?

  Nee. Hoewel, wij adviseren wel om de gewrapte elementen niet schoon te maken door middel van een schuurspons.

  keuken wrap amsterdam

  Keuken wrappen in Amsterdam

  Geef het hart van jouw huis een nieuwe look en ervaar een gloednieuwe keuken, zonder dat het je veel geld kost! Laat jouw keuken nu wrappen voor een onmiddellijke transformatie.

  Jouw keuken is het hart van jouw huis, bedoeld om een gevoel van comfort en ontspanning op te roepen. Om ervoor te zorgen dat het brengt je vreugde bij elk bezoek, overwegen om het uiterlijk en de kleur aangepast aan zowel jouw voorkeuren en interieur design. Door jouw keuken een nieuwe stijl te geven, kan je erop vertrouwen dat het aan al jouw verwachtingen voldoet en een frisse uitstraling heeft!

  Hoe gaan jullie te werk met keuken wrappen?

  Transformeer jouw keuken in slechts één dag met keukenwrapbenelux.nl! Wij komen naar je toe en kunnen jouw keuken eenvoudig wrappen, waardoor deze op locatie een complete make-over krijgt. Geïnteresseerd in wat je zou kunnen doen voor de uitstraling van jouw kookruimte? Neem contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon en stuur ons gewoon een paar foto’s van jouw keuken en we komen binnen 48 uur bij je terug met een nauwkeurige offerte. Binnenkort staat ons team voor je deur, klaar om elk hoekje van je geliefde keuken nieuw leven in te blazen!

  Keuken wrappen ervaringen

  De  ervaringen van onze klanten, welke je ook kunt zien op onze reviews-pagina, is uitzonderlijk. Het gemeenschappelijke punt van de opmerkingen van onze klanten zijn over het algemeen als volgt: Het wrappen van mijn keuken is een uitstekende beslissing gebleken, de folie is na meer dan een jaar nog steeds goed! Bovendien kon ik nieuwe handgrepen kiezen zonder dat ik hoefde te schilderen of opnieuw moest laten wrappen. Deze ervaring met het wrappen van mijn keuken is ongelooflijk bevredigend en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar eenvoudige manieren om hun ruimte op te knappen.

  Mensen vragen ook

  Hieronder vind je nog meer vragen die onze klanten of mensen die hun keuken willen wrappen vragen. Uit zowel onze en de klantervaringen hebben we dit voor je opgesteld.

  Wat is beter keuken verven of wrappen?

  Uit  onze ervaringen en uiteraard ook de klant ervaringen weten wij dat keuken wrappen veel beter is. In plaats van de keukenlades en -kastjes opnieuw te schilderen of te vervangen, is het aanbrengen van wrapfolie een goedkope manier om het uiterlijk van jouw keuken volledig te veranderen.

  Wat gaat keuken wrappen kosten?

  Het is afhankelijk van vele factoren wat de totale kosten kunnen zijn. De belangrijkste factor is uiteraard hoeveel folie er gebruikt zal worden. Je kunt ook je keuken zelf meten en een prijsindicatie vragen. Je kunt dan vooraf duidelijk een inzicht krijgen van wat het zal kosten om jouw keuken te wrappen.

  keuken wrappen amsterdam
  keuken renoveren zonder verbouwing Amsterdam

  Keuken renoveren zonder verbouwing

  Je kunt jouw keuken opknappen zonder lastige renovatie werkzaamheden. Dankzij wrapfolie kan jouw keuken compleet nieuw leven ingeblazen worden.

  Keukenkastjes wrappen

  Klaar om jouw keuken er gloednieuw uit te laten zien zonder de rommel van een volledige renovatie? Keukenkastjes wrappen is de oplossing die u zoekt! Je kunt verbluffende resultaten krijgen zonder gedoe, zolang jouw kasten nog in goede staat zijn.

  Zoals de letterlijke definitie van wrapping “inpakken” is, is dat precies wat we doen! Ons team is gespecialiseerd in het gebruik van hoogwaardige kras- en stootvaste folie om jouw keukenkastjes en lades te beschermen. Met behulp van onze speciale technieken kan je jouw keuken een compleet nieuwe look geven met een gegarandeerd vlekkeloos resultaat.

  Aanrechtblad wrappen

  Men vraagt zich weleens af of het wrappen van een aanrechtblad mogelijk is. Ja, het is mogelijk! Hoewel het mogelijk is om het aanrechtblad van een keuken te wrappen, kan dit een lastige klus zijn. Daarom vindt je niet veel professionele keukenwrappers die bereid zijn het aan te pakken. De precisie die nodig is om de folie rond gebogen hoeken en apparaten zoals fornuizen te snijden en aan te brengen, kan zelfs ervaren keukenwrappers het zweet doen uitbreken! Echter, hoef jij je bij Keukenwrap Benelux Amsterdam geen zorgen te maken; Wij kunnen ook jouw aanrechtblad wrappen!

  4.8/5 - (115 stemmen)
  Call Now Button