Keuken wrappen Breda

Het is mogelijk om jouw keuken te verbeteren zonder de bank te spekken of er veel tijd en moeite in te steken. Laat jouw keuken wrappen in een unieke stijl geheel naar jouw wens! Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige keukenwrap werkzaamheden in Breda tegen een betaalbare prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Het is goedkoper om je keuken te wrappen dan om hem te laten renoveren. Toch heeft het een vernieuwende impact! In vergelijking met een keukenrenovatie kost het wrappen van een keuken slechts één dag in plaats van weken. Ben je op zoek naar een bedrijf in Breda dat jouw keuken kan wrappen? Een voordelige en duurzame optie in vergelijking met een compleet nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Breda keuken wrappen

  Breda keuken wrappen

  Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van wrap folie in jouw keuken. Het is minder duur dan het laten installeren van een compleet nieuwe keuken, en het geeft jouw huidige keuken een moderner uiterlijk. Je kunt de elegantie van jouw keuken herstellen zonder veel moeite door slechts een beetje geld uit te geven.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De wrapfolie die wij gebruiken is kras- en stootvast. Tijdens het proces krijg je geen last heeft van vuil of stof. Bovendien kun je kiezen uit verschillende opties. Vraag nu een offerte aan voor de scherpste tarieven!

  Kosten keukenwrap

  De wrap kosten voor keukens variëren sterk per klus. Dit wordt bepaald door de wensen en eisen van onze klanten. Daarnaast is de grootte van de keuken van invloed omdat er meer materiaal nodig is.

  Wij bieden goedkope offertes aan onze klanten. Jouw keuken wordt bedekt met hoogwaardige wrapfolie. Wij proberen het plezier van de klant op een hoog niveau te houden door de kosten van keukenfolie laag te houden. Keukenwrapfolie wordt geleverd op basis van behoefte, aangezien het een maatwerk oplossing is.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Je wilt toch precies weten wat je moet betalen voordat je geld gaat uit geven? Daarom is het aanvragen van een gratis offerte net zo eenvoudig als het opgeven van jouw naam en contactgegevens. Waar wacht je nog op? Bel nu of vul ons formulier in!

  Keuken wrappen Breda

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Keuken wrappen in Breda

  Heb je al eens nagedacht over het vernieuwen van jouw keuken? Keukenwrap Breda en omgeving is het antwoord! Onze keukenwrappers zijn allemaal experts met jarenlange ervaring en kennis. Wij bedekken jouw keuken volledig wrapfolie van het hoogste segment!

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Voor de scherpste tarieven in Breda en omstreken bel je met Keukenwrap Benelux – Breda. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding door onze hoge standaarden. Ons doel is om een eersteklas ervaring te geven. Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vakman in Breda.

  breda

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Keuken wrappen, waarom doen?

  De keuken kan worden verbeterd door hem te wrappen. Het kost minder tijd en geld om een keuken te wrappen dan om een compleet nieuwe keuken te bouwen! Je kunt de kleuren naar eigen wens ontwerpen; er zijn verschillende combinaties. In plaats van weken, kan het slechts een dag of twee duren, en je hebt een nieuwe keuken in een mum van tijd!

  Hoeveel tijd neemt het in beslag om een keuken te wrappen?

  Een keuken kan al in 1 dag volledig gewrapt worden. Bij een grote keuken met een ingewikkelde indeling kan het soms 2 dagen duren. In dergelijke situaties laten wij dit uiteraard vooraf weten.

  Hoeveel jaar gaat jullie wrapfolie mee?

  Keukenwrap Benelux gebruikt alleen de beste wrapfolie die verkrijgbaar is. De verwachting is dat het minstens tien jaar meegaat. Om het in uitstekende staat te houden, moet je er goed voor zorgen. Daardoor kan het mogelijk nog langer mee!

  Hoeveel moet ik betalen om mijn keuken te laten wrappen?

  Omdat geen twee keukens hetzelfde zijn, en omdat iedereen zijn eigen wensen heeft over wat hij of zij in een keuken wil, zijn de kosten van elk project verschillend. Wij bieden een makkelijke en transparante aanpak door een offerte te maken zonder je ergens toe te verplichten!

  Kan de wrapfolie loslaten met de jaren?

  Nee, de keukenwrap laat niet los. Wij raden echter wel af om een schuursponsje te gebruiken bij het schoonmaken.

  5/5 - (74 stemmen)
  Call Now Button