Keuken wrappen
Den Haag

Is jouw keuken toe aan een vernieuwing, maar heb je daar nu geen geld of tijd voor? Voor een unieke look, wrap jouw keuken! Als je op zoek bent naar keukenfolie van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Ondanks het feit dat het wrappen van jouw keuken minder duur is dan een keukenrenovatie, heeft het toch dezelfde impact! In vergelijking met weken voor een keuken make-over, duurt het wrappen van een keuken slechts 1 dag. Keuken wrappen in Den Haag? Een duurzaam en goedkoop alternatief voor een volledig nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Keuken wrappen Den Haag

  Daarom keuken wrappen!

  Er zijn veel voordelen aan het gebruik van keukenfolie. Het is minder duur dan het maken van een nieuwe keuken, en het geeft het een frisse uitstraling. Met slechts een bescheiden investering, kan je het uiterlijk van jouw keuken weer als nieuw maken.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De folie is kras- en stootvast, en bovendien hoogwaardig en vuilafstotend. Tijdens het werk wordt je niet afgeleid door vuil of stof, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag direct een offerte aan!

  Prijs keuken wrappen

  De kosten van een keuken wrappen variëren aanzienlijk van de ene klus naar de andere. Elke keuken is uniek, en de voorkeuren van elke klant zijn anders. Maatwerk is onze specialiteit, daarom zullen de kosten worden bepaald door het project.

  Wij doen echter ons uiterste best om diensten van hoge kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. De kosten variëren naargelang de opdracht en de hoeveelheid materiaal die nodig is.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Voordat jouw keuken gewrapt gaat worden, wil je weten hoeveel het gaat kosten. Wij werken op een transparante en eerlijke manier. Je kunt een prijsindicatie vragen voor een kostenberekening op maat!

  Keuken wrappen Den Haag

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Den Haag keuken wrappen

  Keuken wrappen in Den Haag? Als je op zoek bent naar een keukenwrapper, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Den Haag en omstreken wrappen wij keukens! Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd op dit gebied en weten wij onze opdrachten zo efficiënt mogelijk af te ronden.

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Wij willen ons voorstellen als een firma die kwaliteitsgoederen levert tegen redelijke prijzen. Je hoeft geen fortuin uit te geven voor kwaliteit, en wij kunnen dit voor je doen! Wil je jouw keuken een beurt geven zonder grote kosten te hoeven maken? Laat jouw keuken dan wrappen door Keukenwrap Benelux!

  den-haag

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Beter keuken wrappen of vernieuwen?

  Het wrappen van een keuken verbetert niet alleen de sfeer van een woning, maar voegt ook waarde toe. Het kost veel minder tijd en budget dan een nieuw keuken! Je kunt de kleuren aanpassen aan jouw eigen voorkeuren, er zijn vele keuzes. Het is meestal voltooid in een dag, in plaats van weken als bij een nieuw keuken.

  Hoelang duurt het wrappen van een keuken?

  In de meeste gevallen is een keuken binnen 1 dag al gewrapt. Het kan soms voorkomen dat er 2 dagen voor nodig zijn, zoals bij grote keukens waarbij de indeling ook een rol speelt. In dergelijke gevallen geven wij uiteraard vooraf aan hoelang het zal gaan duren.

  Wat is de prijs van keuken wrappen?

  De kosten van elk project zijn verschillend. Omdat iedereen zijn eigen ideeën heeft, en geen twee keukens gelijk zijn, zal de prijs variëren. Vraag om een prijsopgave zonder ergens aan vast te zitten.

  Wat is de levensduur van wrapfolie?

  Keukenwrap Benelux gebruikt uitsluitend wrapfoolie van topkwaliteit. Deze blijft minstens tien jaar goed. Houdt het in goede staat door het goed te onderhouden. Zo kan je ervoor zorgen dat het langer meegaat!

  Kan de folie loslaten?

  Nee. Wel raden wij je aan om tijdens de schoonmaak geen gebruik te maken van een schuurspons.

  5/5 - (92 stemmen)
  Call Now Button