Keuken wrappen Eindhoven

Het is mogelijk om jouw keuken te verbeteren zonder veel geld uit te geven of er veel tijd en moeite in te steken. Laat jouw keuken geheel naar eigen wens schilderen, verfraaien met een onderscheidend design! Als je op zoek bent naar hoogwaardige Eindhovense keukenwrappers tegen een betaalbare prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Het is veel voordeliger om een keuken te wrappen dan hem helemaal te laten vernieuwen. Het heeft echter een unieke effect! In plaats van weken kost het wrappen van een keuken slechts één dag in vergelijking met het renoveren van een keuken. Ben je op zoek naar een bedrijf in Eindhoven die jouw keuken kan wrappen?

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Eindhoven keuken wrappen

  Eindhoven keuken wrappen

  Er zijn verschillende voordelen aan het wrappen van jouw keuken. Het is minder duur dan een nieuw keuken te laten plaatsen, en het geeft jouw huidige keuken een meer eigentijdse uitstraling. Een beetje geld uitgeven kan je helpen de elegantie van jouw keuken te herstellen zonder veel moeite of een complete vernieuwing.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  We gebruiken kras- en stootvaste wraps. Er zal geen vuil of stof vrijkomen tijdens de procedure. Bovendien kun je kiezen uit een groot aantal alternatieven. Voor de meest voordelige prijzen, vraag nu een offerte aan!

  Kosten keukenwrap

  Keukens wrappen variëren sterk in prijs, afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien is de grootte van de keuken van invloed, aangezien er meer materiaal nodig is.

  Wij bieden voordelige offertes aan. Hoogwaardige wrapfolie wordt op jouw keuken aangebracht. Wij streven ernaar het plezier van de klant hoog te houden door de prijs van keukenfolie zo scherp mogelijk te houden. Keukenfolie wordt gegeven op basis van behoefte aangezien het een oplossing op maat is.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Wil je precies weten wat je in rekening wordt gebracht voordat je geld gaat uitgeven? Daarom is het aanvragen van een gratis offerte zeer eenvoudig en je zit nergens aan vast! 

  Keuken wrappen Eindhoven

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Keuken wrappen in Eindhoven

  Heb je al eens overwogen om jouw keuken te vernieuwen? In de regio Eindhoven is Keukenwrap Benelux de oplossing! Onze keukenwrappers zijn stuk voor stuk doorgewinterde professionals met jarenlange expertise en verstand van zaken. Wij wrappen jouw keuken volledig met de beste wrapfolie!

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Bel Keukenwrap Benelux voor de scherpste prijzen in Eindhoven en de regio. Wij realiseren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als gevolg van onze strenge normen. Als je op zoek bent naar een vakman in Eindhoven, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  eindhoven

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik mijn keuken moeten wrappen?

  De keuken kan verfraaid worden door het te wrappen. Het is een stuk makkelijker en veel goedkoper om een keuken te bedekken met wrapfolie dan om een hele nieuwe te plaatsen! Je mag zelf de kleuren kiezen; er zijn vele mogelijkheden. In plaats van weken, duurt het misschien maar een dag of twee, en je hebt een frisse nieuwe keuken in een mum van tijd! 

  Binnen welk tijdsbestek wrappen jullie een keuken?

  Een keuken kan in slechts één dag volledig bedekt zijn. Voor een grote keuken met een complexe indeling kan het twee dagen duren. Wij zullen je van tevoren informeren als dit het geval is.

  Nadat mijn keuken is gewrapt, hoelang zal de wrapfolie meegaan?

  Keukenwrap Benelux gebruikt uitsluitend beste kwaliteit wrapfolie. Deze gaat bij goed onderhoud minstens 10 jaar mee. Je moet er goed voor zorgen om het in goede staat te houden. Hierdoor zal het zeker veel langer meegaan!

  Hoeveel brengen jullie in rekening om een keuken te wrappen?

  Ieder klant is uniek en heeft zijn of haar eigen specifieke wensen. Daarnaast is geen enkele keuken dezelfde. Hierdoor verschillen de kosten per opdracht. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte aan!

  Bestaat er een kans dat de wrapfolie los begint te raken?

  Nee. Doordat wij werken met kwalitatieve wrapfolie en onze deskundigen de werkzaamheden netjes afwerken, krijg je hier geen last van. Wel is het afgeraden om gebruik te maken van een schuurspons tijdens een schoonmaakbeurt.

  5/5 - (87 stemmen)
  Call Now Button