Keuken wrappen Nijmegen

Keuken verfraaien zonder veel geld of tijd uit te geven? Voor een individuele look breng je wrapfolie aan! Als je op zoek bent naar keukenwrapper met kwalitatief hoogwaardige wrapfolie in Nijmegen tegen een alge prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Het is minder duur om jouw keuken te wrappen dan laten renoveren. Het heeft echter nog steeds een vernieuwende impact! Keuken wrappen kost slechts één dag in vergelijking met weken voor een keuken make-over. Ben je op zoek naar iemand in Nijmegen die jouw keuken kan wrappen? Een duurzame en voordelige optie voor een compleet nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Nijmegen keuken wrappen

  Nijmegen keuken wrappen

  Keukenfolie heeft verschillende voordelen. Het is minder duur dan een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen, en het geeft jouw keuken een frisse uitstraling. Met slechts een kleine investering kun je de elegantie in jouw keuken terugbrengen met minimaal werk.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De wrapfolie van Keukenwrap Benelux is kras- en stootbestendig. Tijdens onze werkzaamheden heb je geen last van vuil of stof. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Vraag direct een prijsindicatie aan voor de scherpste tarieven!

  Keukenwrap prijs

  De kosten voor het wrappen van een keuken verschilt per project. Dit heeft te maken met de wensen en de eisen van onze unieke klanten. Bovendien speelt de grootte van de keuken ook een rol doordat er meer materiaal gebruikt moet worden. 

  De kosten zijn bij ons scherp geprijst. Bovendien warppen wij jouw keuken met hoogwaardige wrapfolie. Wij verlangen om de klanttevredenheid hoog te houden met een nette afwerking en lage prijzen. Keuken wrappen is maatwerk en de kosten zijn daarom ook op maat.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Het spreekt voor zich dat je de kosten vooraf wilt weten. Daarom kun je gratis een prijsindicatie aanvragen zonder ergens aan vast te zitten. Waar wacht je nog op? Vraag direct een offerte aan!

  Keuken wrappen Nijmegen

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Keuken wrappen in Nijmegen

  Is jouw keuken toe aan een vernieuwing? Keuken wrappen Nijmegen en omstreken!  Al onze keukenwrappers zijn vakkundigen die al jarenlang in de branche zitten. Wij zullen jouw keuken volledig volgens jouw wensen wrappen, met een top resultaat!

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Je kiest voor Keukenwrap Benelux voor de beste prijzen in Nijmegen en omstreken, en dat voor professionele afwerking. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ben je op zoek naar een specialist? Bij deze heb je die gevonden!

  nijmegen

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Waarom keuken wrappen?

  Een keukenwrap kan het uiterlijk van een keuken en de waarde van elk huis verbeteren. Het kost aanzienlijk minder tijd en geld om te wrappen dan om een hele nieuwe keuken te bouwen! Je kunt de kleuren aanpassen aan jouw smaak; er zijn vele keuzes. Het is over het algemeen in een dag klaar in plaats van weken met een nieuwe keuken.

  Hoeveel tijd hebben jullie nodig om een keuken te wrappen?

  Het wrappen van een keuken neemt één dag in beslag. In sommige gevallen kunnen echter twee dagen nodig zijn, zoals bij grote keukens waarbij ook de indeling van belang is. Wij zullen je laten weten of dit het geval is voordat we beginnen.

  Voor welk prijs wrappen jullie keukens?

  De kosten van elke klus zijn verschillend. Omdat geen twee keukens hetzelfde zijn, en omdat iedereen zijn of haar eigen ideeën heeft over wat hij of zij in een keuken wilt, zal de prijs variëren. Een prijsopgave krijgen zonder ergens aan gebonden te zijn is wat wij je aanbieden voor een transparaante werkwijze!

  Hoeveel jaar gaat een keukenwrap mee?

  Keukenwrap Benelux maakt uitsluitend gebruik van topmerk wrapfolie. Deze gaat minstens tien jaar mee. Om het in goede conditie te houden, moet je het goed verzorgen. Zo gaat het gegarandeerd veel langer mee!

  Kan de folie na een bepaalde tijd loslaten?

  De folie is van hoogwaardige textuur en zal niet loslaten. Reinigen met een schuursponsje is echter niet aan te bevelen.

  4.9/5 - (88 stemmen)
  Call Now Button