Keuken wrappen Rotterdam

Wil je jouw keuken vernieuwen maar heb je op dit moment gebrek aan geld of tijd? Wikkel jouw keuken met wrap voor een unieke uitstraling! Keuken wrappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige keukenfolie tegen redelijke kosten!

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Hoewel het laten wrappen van jouw keuken minder duur is dan het vernieuwen van een keuken, levert het ongeveer hetzelfde effect op! In plaats van weken voor een keukenverbouwing, kost het slechts 1 of 2 dagen om je keuken te laten wrappen. Keuken wrappen in Rotterdam? Een duurzaam en betaalbaar alternatief voor een compleet nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Keuken wrappen Rotterdam

  Waarom keuken wrappen?

  Keuken wrappen heeft vele voordelen. Het is een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken bouwen en geeft het een nieuwe uitstraling. Met slechts een kleine investering kan je jouw keuken er weer gloednieuw uit laten zien.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De folie is van hoge kwaliteit en kras- en stootvast. Je wordt niet afgeleid door vuil of stof tijdens het werken, en de mogelijkheden zijn oneindig. Vraag nu een offerte aan!

  Keuken wrappen kosten

  De kosten van een keuken wrap varieert aanzienlijk met elke klus. Elke keuken is anders, net als de smaak van elke klant. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, wat inhoudt dat de prijzen zullen variëren van project tot project.

  Wij proberen echter diensten van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. De kosten variëren naargelang de taak en de hoeveelheid materiaal die nodig is.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Alvorens jouw keuken wordt gewrapt, wil je uiteraard de kosten weten. Wij werken recht door zee en op een eerlijke manier. Als je ons van tevoren vertelt wat je wenst en om een prijsindicatie vraagt, kunnen wij je een duidelijke prijsopgave geven.

  Rotterdam keuken wrappen

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Rotterdam keuken wrappen

  Keuken wrappen in Rotterdam? Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een keukenwrapper! Wij bedekken keukens in en rondom Rotterdam! Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd op dit gebied en weten hoe wij ons werk zo effectief, netjes en goedkoop mogelijk kunnen afronden.

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Wij willen ons graag voorstellen als een bedrijf dat producten van hoge kwaliteit levert tegen betaalbare prijzen. Je hoeft geen fortuin uit te geven om kwaliteit te krijgen, en wij kunnen je laten zien hoe! Wil je jouw keuken een make-over geven zonder te veel te betalen? Laat jouw keuken dan omtoveren door Keukenwrap Benelux!

  rotterdam

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Beter een nieuwe keuken of toch wrappen?

  Je keuken wrappen verbetert niet alleen het sfeer van jouw huis, maar het voegt ook waarde toe. Het kost veel minder tijd en geld om te doen! Je kunt het kleurenschema naar jouw eigen smaak aanpassen, omdat er zoveel opties zijn. Het is meestal binnen 1 dag al klaar en niet wekenlang net als bij een keukenrenovatie.

  Hoelang gaat het duren?

  Een keuken kan in één dag worden gewrapt. Als het een grote keuken is met een ingewikkelde indeling, kan het twee dagen duren. In dat geval laten we je dat van tevoren weten.

  Wat zijn de kosten?

  De prijs van elk project verschilt. Dit komt doordat iedereen zijn eigen ideeën heeft, en geen twee keukens identiek zijn. Vraag zonder enige druk om een prijsopgave.

  Hoelang gaat een wrapfolie mee?

  Alleen hoogwaardige wrapfolie wordt door Keukenwrap Benelux gebruikt. Deze gaat minstens tien jaar mee. Zorg ervoor dat het schoon en in goede staat wordt gehouden. Zo kun je er zelfs voor zorgen dat het langer meegaat!

  De wrapfolie, kan het loslaten?

  Nee. Wij raden je echter aan geen schuursponsje te gebruiken om de gewrapte delen schoon te maken.

  4.8/5 - (141 stemmen)
  Call Now Button