Keuken wrappen Tilburg

Wil je jouw keuken een nieuwe look geven zonder daar veel geld of tijd voor uit te geven? Wrap jouw keuken voor een unieke uitstraling! Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een keukenwrapper in Tilburg met wrapfolie van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Het wrappen van jouw keuken is minder duur dan een keuken make-over. Echter, heeft het toch hetzelfde effect! Keuken wrappen kost slechts één dag in tegenstelling tot weken voor een keukenrenovatie. Ben je op zoek naar iemand die jouw keuken kan wrappen in Tilburg? Een duurzame en voordelige optie voor een compleet nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Tilburg keuken wrappen

  Tilburg keuken wrappen

  Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van keukenwrapfolie. Het is goedkoper dan helemaal een nieuwe keuken te laten bouwen, en het geeft jouw keuken een nieuw uiterlijk. Met een bescheiden investering kan jij jouw keuken met weinig moeite weer in zijn oude glorie herstellen.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  De folie is kras- en stootvast, en bovendien vuilafstotend. Je wordt niet afgeleid door vuil of stof tijdens het werk, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag direct om een prijsindicatie!

  Keukenwrap kosten

  De kosten van keuken wrappen variëren aanzienlijk van project tot project. Elke keuken is uniek, en de voorkeuren van elke klant zijn anders. Omdat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk, zullen de kosten bepaald worden door de opdracht.

  Wij streven ernaar werk van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. De kosten verschillen naargelang het soort project en de hoeveelheid benodigde materialen.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Voordat jouw keuken wordt gewrapt, weet je al hoeveel het gaat kosten bij ons. Wij werken op een duidelijke en eerlijke manier. Voor een berekening op maat kun je een prijsindicatie aanvragen!

  Keuken wrappen Tilburg

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Keuken wrappen in Tilburg

  Keuken wrappen in Tilburg? Keukenwrap Benelux is het adres voor het wrappen van keukens!  Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en gaan deskundig aan de slag. Wij leveren alle keukens netjes afgewerkt op. 

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

   Je schakelt ons in om je keuken duurzaam en netjes te laten wrappen tegen een scherpe prijs. Wij staan voor klanttevredenheid en daar zorgen wij in alle aspecten voor. Wil jij jouw keuken een make-over geven door specialisten? Zoek dan niet verder!

  tilburg

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de voordelen van keuken wrappen?

  Keukenwrap kan het uiterlijk van een keuken en de waarde van elk huis verbeteren. Het kost veel minder tijd en geld om te wrappen dan een geheel nieuwe keuken! Je kunt de tinten naar eigen wens aanpassen; er zijn verschillende opties. Het is meestal in een dag gedaan, in plaats van weken met een nieuwe keuken.

  Binnen hoeveel tijd kunnen jullie een keuken wrappen?

  Een keuken wordt meestal in één dag gewrapt. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat er twee dagen nodig zijn, zoals bij grote keukens waar ook de indeling een rol bij speelt. Als dit het geval is, laten wij je dit van tevoren weten.

  Wat kost het om mijn keuken te wrappen?

  De kosten van elke klus variëren. Omdat iedereen zijn eigen ideeën heeft over wat hij in een keuken wil, en geen twee keukens hetzelfde zijn, zal de prijs variëren. Vraag een offerte aan zonder ergens aan gebonden te zijn!

  Hoelang is de levensduur van wrap?

  Alleen de hoogste kwaliteit wrapfolie wordt gebruikt door Keukenwrap Benelux. Deze moet minstens tien jaar meegaan. Onderhoud het goed om het in uitstekende staat te houden. Zo zorg je ervoor dat het langer mee kan gaan!

  Laat de folie los na een bepaalde tijd?

  De folie is van uitstekende kwaliteit en laat niet lost. Wel raden wij je aan om geen gebruik te maken van een schuurspons tijdens het schoonmaken.

  5/5 - (104 stemmen)
  Call Now Button