Keuken wrappen Utrecht

Is het mogelijk om jouw keuken te verfraaien zonder veel geld of moeite uit te geven? Laat je keuken wrappen voor een individuele stijl! Je bent op de juiste plek als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige wrapfolie in Utrecht tegen een betaalbare prijs.

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Het is voordeliger om jouw keuken te wrappen dan het te laten vernieuwen. Het heeft echter nog steeds een make-over impact! Keuken wrappen kost slechts één dag in vergelijking met weken voor een keukenrenovatie. Ben je op zoek naar een bedrijf in Utrecht die jouw keuken kan wrappen? Een duurzaam en goedkoop alternatief voor een compleet nieuwe keuken!

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Keuken wrappen utrecht

  Utrecht keuken wrappen

  Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van wrapfolie voor jouw keuken. Het is minder duur dan het laten plaatsen van een volledig nieuwe keuken, en het geeft jouw huidige keuken een modernere uitstraling. Met slechts een bescheiden uitgave, kan je jouw keuken zijn elegantie teruggeven zonder veel moeite.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie

  Onze wrap is kras- en stootbestendig. Je wordt tijdens het wrappen niet gestoord door vuil of stof. Bovendien zijn de keuzes eindeloos. Voor de scherpste prijzen, vraag nu een offerte aan!

  Kosten keukenwrap

  De kosten van het wrappen van keukens variëren sterk van project tot project. Dit wordt bepaald door de wensen en behoeften van onze klanten. Verder is de grootte van de keuken van invloed omdat er extra materiaal nodig is.

  Wij bieden onze klanten voordelige offertes aan. Bovendien wordt jouw keuken voorzien van hoogwaardige wrapfolie. Met een schone afwerking en lage kosten in het achterhoofd, streven wij ernaar om het geluk van de klant op een optimaal niveau te houden. De kosten van keukenfolie worden per behoefte bepaald, omdat het om een persoonlijke aanpak gaat.

  • Geen wachttijden
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit vele mogelijkheden

  Zonder twijfel wil je op voorhand weten wat je gaat uitgeven. Daarom kun je een gratis prijsopgave krijgen zonder dat jij je vooraf ergens toe hoeft te verplichten. Waar wacht je nog op? Bel nu of vraag een offerte aan!

  Utrecht keuken wrappen

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Keuken wrappen in Utrecht

  Overweeg je om jouw keuken te verbouwen? Keuken wrappen Utrecht en omgeving! Onze keukenwrappers zijn stuk voor stuk doorgewinterde vakmensen met jarenlange ervaring. Wij wrappen jouw keuken volledig en geven het topkwaliteit, zoals gevraagd!

  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag
  • Snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look

  Voor de beste prijzen in Utrecht en omstreken moet je Keukenwrap Benelux bellen. Voor deskundig werk bieden wij veel waar voor jouw geld. Ons doel is een uitstekende service. Is jouw zoektocht naar een vakman in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  utrecht

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik mijn keuken moeten wrappen?

  De waarde van elk huis kan worden verhoogd door de keuken te wrappen. Het kost minder tijd en geld om te wrappen dan om een compleet nieuwe keuken te bouwen! Je kunt de kleuren aanpassen aan jouw voorkeur; er zijn vele mogelijkheden. In plaats van weken, is het vaak in een dag klaar en heb je snel een frisse keuken!

  Hoelang duurt het ongeveer om een keuken te wrappen?

  Het duurt één dag om een keuken te wrappen. Als het ontwerp van jouw keuken echter aanzienlijk is, kan het twee dagen duren, zoals in het geval van grote keukens met complexe indelingen. Voordat we beginnen, laten we je weten of dit het geval is.

  Nadat mijn keuken is gewrapt, hoeveel jaar gaat het mee?

  Keukenwrap Benelux vervaardigd uitsluitend wrapfolie van topkwaliteit. Het heeft een verwachte levensduur van minstens tien jaar. Je moet er goed voor zorgen om het in uitstekende staat te houden. Als gevolg daarvan, kan het zelfs nog langer meegaan!

  Wat kost het om een keuken door jullie te laten wrappen?

  Omdat geen twee keukens gelijk zijn, en omdat iedereen zijn eigen ideeën heeft over wat hij in een keuken wil, zal de prijs van elke klus verschillen. Wij zorgen voor een duidelijk proces door een prijsopgave te doen zonder ergens aan gebonden te zijn!

  Laat de wrapfolie los na een bepaalde tijd?

  Nee, de wrapfolie zal niet loslaten. Maar we adviseren wel om geen schuurspons te gebruiken tijdens het schoonmaken.

  4.9/5 - (85 stemmen)
  Call Now Button