a

Menu

KEUKENWRAPS-BNL

Gemiddeld kost het laten wrappen van een keuken tussen de € 450 en de € 1.500. De grootte van je keuken en het aantal laden en kastjes bepalen de uiteindelijke kosten.

Wat is wrappen?

Het Engelse woord ‘wrappen’ betekent inpakken, wat de vakman of keukenspecialist doet bij het aanbrengen van een dunne folie over bestaande keukenkastjes of lades, waardoor je keuken meteen een andere uitstraling krijgt. Dus, als je je keuken wilt opknappen zonder veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken, dan is keuken wrappen een goedkope en snelle optie.

Voordelen keuken wrappen

We zullen hieronder uitleggen wat de voordelen zijn van het laten wrappen van een keuken.

Keuken wrappen voor Keuken wrappen na

Goedkoop

Het laten aanbrengen van folie op je keukenlades of keukenkastjes is een voordeliger optie dan het verven of vervangen ervan en geeft een complete nieuwe uitstraling aan je keuken.

Snel

Een keuken wrappen duurt meestal één dag. Als je de folie op een of meer kastjes beu bent of je iets anders wilt, kan je de aangebrachte folie eenvoudig verwijderen.

Duurzaam

Een folieafwerking is sterker dan spuitwerk en minder kwetsbaar voor beschadigingen. Door je keuken te laten wrappen, gaat deze langer mee en kies je dus voor een duurzame oplossing.

Strakke afwerking

Het gebruik van folie voor het inpakken leidt tot een mooi en gelijkmatig resultaat, wat niet mogelijk is met alleen verf. Het voorkomt bobbels, onregelmatigheden en strepen, waardoor je keuken er strak uitziet.

Vele opties

Folie is verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en texturen. Wil je folie met een houtnerf, betonlook of een ander patroon? Bijna alles is mogelijk met keukenwrap!

wrapfolie mogelijkheden

Wrapfolie materiaal

Meest wordt vinyl gebruikt om keukens te wrappen. Dit materiaal is extreem dun maar buitengewoon sterk en flexibel, wat het perfect maakt voor het renoveren van je keuken. Als je wilt dat je keuken er strak uitziet, dan is het aan te raden om een professional in te huren om het wrappen te doen.

Ondanks het feit dat alle folies vinyl bevatten, hebben ze verschillende eigenschappen. Hierdoor is er altijd wel een soort folie die aan jouw specifieke wensen voldoet.

Hoogglans

Met hoogglansfolie kan je keuken er luxe uitzien. De vinyl folie heeft een extra toplaag die zorgt voor een mooie glans. Zelfs een eenvoudige keuken kan snel worden omgetoverd tot een chique keuken met hoogglansfolie.

Mat

Als je op zoek bent naar een moderne en strakke keuken zonder veel opsmuk, is het gebruik van matte folie de beste keuze. Omdat matte folie geen licht reflecteert, ziet het er rustiger uit. Matte folie is verkrijgbaar in standaard zwarte en witte kleuren, maar ook in andere levendige kleuren.

Opdruk

Met het aanbrengen van speciale folie met een print kan je jouw keuken gemakkelijk een complete makeover geven. Voor een klein bedrag kan je kiezen voor een betonlook, houten deurtjes of een marmeren uitstraling. Naast verschillende prints en patronen, zijn er ook folies met opdruk in diverse kleuren beschikbaar.

keuken wrappen voor keuken wrappen na

Call Now Button