Onze klanten

Onze klanten Keukenwrap Benelux

Wij werken samen met

Keukenwrap Benelux is er voor particulieren en zakelijke klanten. Een mooi keuken blijft een mooi keuken. Wij helpen graag iedereen die een keuken wilt vernieuwen tegen zeer scherpe tarieven. Of je een huurder, huiseigenaar of makelaar bent, het veranderd niets voor ons; als er een keuken gewrapt moet worden, zijn wij voor jou beschikbaar!

  • Snel, betaalbaar een nieuwe look
  • 15 jaar ervaring
  • Meestal klaar in 1 dag

Wij krijgen ook vaak projecten binnen van woningcorporaties. Wij worden benaderd voor kleine en grote projecten, door particulieren en zakelijke klanten. Voor de beste resultaten en laagste tarieven ben je bij ons aan het juiste adres.  

Portfolio

Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

j-icon

Jonathan JK

★★★★★

Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

n-icon

Nadia Norsaman

★★★★★

Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

g-icon

Gilberto P.

★★★★★

Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

l-icon

Lennart en Leona

★★★★★

Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

n-icon

Chayenne

★★★★★

Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

g-icon

Antoinette

★★★★★

Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

Rate this page
Call Now Button