Reviews

google

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

j-icon

Jonathan JK

★★★★★

Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

n-icon

Nadia Norsaman

★★★★★

Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

g-icon

Gilberto P.

★★★★★

Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

l-icon

Lennart en Leona

★★★★★

Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto’s tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

n-icon

Chayenne

★★★★★

Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

g-icon

Antoinette

★★★★★

Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

e-icon

E. Strbac

★★★★★

 Had de jongens hier vandaag. Ze hebben fantastisch werk van de keuken gemaakt. Kan ze niet sterk genoeg aanbevelen voor hun werk en hun klantenservice. De kwaliteit is uitstekend en de afwerking eersteklas. 

d-icon

Dylan

★★★★★

Precies op tijd gewrapt. Ik ben blij met de kwaliteit van de afwerking – het is als een nieuwe keuken.

s-icon

Sylvana

★★★★★

Ik ben zo blij met mijn keuken. Ze waren een hardwerkend team, deden geweldig werk, ruimden op, hadden geen rommel en de aandacht voor detail heeft mijn keuken getransformeerd boven mijn verwachtingen. Bedankt!

d-icon

D. S. Bueno

★★★★★

Onze gedateerde kleine keuken is vandaag volledig getransformeerd! Ze hebben echt uitstekend werk geleverd en ik ben heel blij met het voltooide werk, geweldig!

a-icon

Alex Versteegh

★★★★★

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel dat mijn vrouw en ik zeer welkom maakte en ons adviseerde over onze keuzes. Keuken werd gewrapt zoals gepland.

m-icon

Manfred

★★★★★

We hadden onze keuken gewrapt deze week. Het ziet er prachtig uit. Uitstekend werk door twee zeer professionele werkers. Ze waren vriendelijke en nette werkers.

3.8/5 - (19 stemmen)
Call Now Button