Veelgestelde vragen

Meestgestelde vragen

Hieronder kun je de vragen samen met de antwoorden terugvinden die veel worden gesteld door onze klanten. Mocht je geen antwoord kunnen vinden op je vraag of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is wrappen?

Het bedekken of inpakken van een voorwerp met speciale wrapfolie wordt wrappen genoemd. Hierdoor krijgt het object een geheel nieuwe uitstraling.

Wat zijn de voordelen van een keuken wrappen?

Het wrappen van de keuken is een fantastische manier om het er beter uit te laten zien. Het is veel gemakkelijker en veel minder duur om een bestaande keuken met wrap folie te bedekken dan een nieuwe keuken! Je krijgt volledige controle over de kleuren die je gebruikt. In plaats van weken, kan het zo snel als een dag of twee klaar zijn.

Hoelang duurt het wrappen van mijn keuken?

Keukenwrap Benelux doet er maar een dag over om jouw keuken volledig onder handen te nemen. Bij grote keukens kan het soms 2 dagen duren. Dit heeft ook te maken met de indeling van de keuken.

Hoelang gaat jullie wrapfolie mee?

Tijdens onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaand wrapfolie. Onze specialisten brengen deze zorgvuldig aan. Hierdooor kan de wrap tot ruim 10 jaar meegaan. Goed onderhoud kan de levensduur van de wrapfolie verlengen.

Wat kost keuken wrappen bij jullie?

Geen klant is hetzelfde en zo ook geen keuken. De kosten worden bepaald door de wensen en de eisen van de klant evenees als de hoeveelheid materiaal dat gebruikt zal worden. Uiteraard werken wij op een transparante manier zodat verassingen achteraf voorkomen kan worden. Daarom is het bij Keukenwrap Benelux mogelijk om vooraf een offerte aan te vragen zonder ergens aan vast te zitten!

Laat de wrapfolie ook los na een tijdje?

Nee. Wij wrappen jouw keuken op een zorgvuldige manier. Dit wordt gedaan door experts die verstand hebben van wat ze doen. Gecombineerd met de kwaliteit van onze wrapfolie, hoef jij je geen zorgen te maken over loslatende wrapfolie!

Hoe kan ik mijn mijn keuken schoonmaken nadat het gewrapt is?

Om onze keukenwrapfolie schoon te maken, kun je gebruik maken van normale schoonmaakmiddelen, warm water en een schoonmaakdoek. Het is belangrijk om geen schuursponzen, bijtende middelen, zuren, chloor of bleekhoudende middelen te gebruiken tijdens het reinigen van de folie.

Kan de keukenwrapfolie wel tegen hitte of vocht?

De wrapfolies die wij gebruiken zijn bestand tegen zowel vocht als hitte, in tegenstelling tot oudere wrapfolies die hier minder goed tegen konden.

Bestaat er een kans op luchtbellen in de wrapfolie?

Luchtbellen ontstaan als gevolg van het gebruik van slechte folies en/of ondeskundige montage van de folie. Daarom bieden wij 2 jaar garantie op luchtbellen. Als dit probleem zich voordoet, betekent dit dat we iets niet goed hebben gedaan en komen wij het uiteraard kosteloos oplossen.

Kan wrapfolie niet snel beschadigen?

Wrapfolie voor keukens en interieur bestaat uit verschillende lagen, waaronder een printlaag en een beschermlaag die kras-, stoot-, en UV-bestendig is. Hoewel de folie bescherming biedt, kan het nog steeds beschadigen, net als schilderwerk of hout. Gelukkig kan de folie snel en goedkoop worden gerepareerd. Het is aan te raden om een paar extra meters af te nemen.

Kan de wrapfolie verkleuren?

Als we het doen, dan hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring van de wrapfolie. Verkleuring wordt veroorzaakt door UV-licht. De folies die we gebruiken zijn bestand tegen deze invloed. De kleur die je nu kiest, blijft over 10 jaar nog steeds even mooi.

Kunnen jullie een beschadigd keukendeurtje wrappen?

Nee, als de deurtjes beschadigd zijn moeten ze eerst gerepareerd worden. Het gaat niet alleen om zichtbare schade, maar ook om krassen die je kunt voelen, deuken of afgebroken stukjes. Het repareren van de deurtjes kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van plamuur, waarna het goed gladgeschuurd moet worden.

Is het mogelijk om de keuken wrapfolie weer te verwijderen?

Ja, dat is mogelijk. Wrappen kan ongedaan gemaakt worden zonder lijmresten of beschadigingen aan de ondergrond te veroorzaken. Dit maakt het bijvoorbeeld ook geschikt voor huurwoningen die in hun oorspronkelijke staat moeten worden opgeleverd. Wees echter voorzichtig, want de wrapfolie zit stevig vast en kan niet zomaar eraf worden getrokken zoals bij een plastic zakje. Het kost wat tijd en moeite om het eraf te krijgen.

  • 15 jaar ervaring
  • Klaar in 1 dag
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras en Stootbestendig
  • Bijna alles is mogelijk!
  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Duurzame folie
  • Geen wachttijden
  • Tevredenheidsgarantie
  • Het is snel, betaalbaar en zorgt voor een nieuwe look
google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

j-icon

Jonathan JK

★★★★★

Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

n-icon

Nadia Norsaman

★★★★★

Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

g-icon

Gilberto P.

★★★★★

Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

l-icon

Lennart en Leona

★★★★★

Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

n-icon

Chayenne

★★★★★

Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

g-icon

Antoinette

★★★★★

Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

Rate this page
Call Now Button