Zakelijk

Keukenwrap Benelux is er ook voor zakelijke klanten. Je kunt ons inschakelen voor kleine én grote klussen!

 • 15 jaar ervaring
 • Klaar in 1 dag
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Kras- en stootbestendig
 • Snel & betaalbaar een nieuwe look
 • Bijna alles is mogelijk!
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Duurzame folie
 • Geen wachttijden
 • Tevredenheidsgarantie

Als er iets gewrapt moet worden in een keuken, dan zijn wij er voor je. Wij bieden je de beste prijzen aan en leveren elk keuken netjes afgewerkt op.

Benieuwd naar de kosten?

Vul het formulier in en wij geven je een prijsindicatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Zakelijk keuken wrappen

  Keukenwrapper inschakelen?

  Keukenwrap Benelux is een professioneel bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Wij werken onder andere samen met particulieren, makelaarskantoren, beleggers, bedrijven en keukenwinkels.

  Wij nemen de zorgen uit de handen van onze zakelijke opdrachtgevers en zorgen dat de keukens netjes en op tijd tegen een scherp prijsje wordt gewrapt.

  • Bijna alles is mogelijk!
  • Duurzame folie
  • Snel & betaalbaar een nieuwe look

  Ben jij een zakelijke opdrachtgever en heb je een keukenwrap klusje voor ons? Wij nemen deze graag aan! Vraag direct gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

  Wij helpen particulieren en zakelijke klanten

  Keukenwrap Benelux wrapt keukens voor particulieren en zakelijke klanten. Jaarlijks wrappen wij gemiddeld 350 keukens. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bedrijfseigenaren die de keuken in hun bedrijfspand gewrapt willen hebben.

  • 15 jaar ervaring
  • Geen wachttijden
  • Klaar in 1 dag

  Voor ons is het belangrijk dat het een keuken is. Wie de opdrachtgever is maakt niet uit voor ons; wij helpen iedereen! Ons werk is altijd netjes afgewerkt en binnen de besproken termijn opgeleverd. De prijzen zijn laag en de kwaliteit hoog. Genoeg redenen om een gratis offerte aan te vragen toch? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

  Keuken wrappen zakelijk

  Wat wrappen wij?

  Keukenwrap Benelux kan jouw keuken compleet voorzien van wrap. Of het nu gaat om keukendeuren, keukenkastjes, tafels of eilanden, wij kunnen het voor jou regelen!

  Complete keukens

  Deuren

  Keukenkastjes

  Tafels

  Eilanden

  Kies je kleur en wij doen de rest!

  Wij hebben vele kleurmogelijkheden voor jou op voorraad liggen. Je hoeft enkel een kleur uit te kiezen en wat je allemaal gewrapt wilt hebben in je keuken.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Kras- en stootbestendig
  • Tevredenheidsgarantie

  Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles van A tot Z! In een zeer korte tijd staan we in jouw keuken en hebben wij alles net zo snel gewrapt!

  Onze materialen

  Onze materialen

  Keukenwrap Benelux maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze worden op een deskundige manier aangebracht en afgewerkt, waardoor de levensduur optimaal zal blijven. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren. De folie is kras- en stootbestendig. 

  Portfolio

  Wil je een paar van de vele keukens zien die wij hebben gewrapt?
  Bekijk hieronder de keukens die wij hebben mogen wrappen!

  google

  Reviews

  Benieuwd naar wat onze klanten over ons schrijven? Lees de beoordelingen van onze klanten.

  j-icon

  Jonathan JK

  ★★★★★

  Wij hebben zowel onze deuren en onze keukenkastjes laten wrappen. Ziet er echt geweldig uit! Mijn complimenten aan de jongens die in één stuk door hebben gewerkt!

  n-icon

  Nadia Norsaman

  ★★★★★

  Pas geleden hebben wij een huis gekocht in Amsterdam Noord en deze compleet laten renoveren. Keuken had wel een opfrisbeurt nodig en zo hebben wij Keuken Wrap Benelux ingeschakeld. Die hebben zowel onze deuren en lades gewrapt. Het is heel mooi geworden, het keukenblad met een marmerlook is wat ik het mooist vind.

  g-icon

  Gilberto P.

  ★★★★★

  Via mijn broer (die is makelaar) in contact gekomen met deze keuken wrappers. Zij hebben meerdere keukens gewrapt en het resultaat was altijd goed. Onze keuken kon wel een nieuwe look gebruiken en zo hebben wij keukenwrap benelux gebeld voor een indicatie van de kosten. De kosten waren goedkoper dan ik had gedacht. Nu 1 week verder is mijn gehele keuken weer friss. 100% een aanrader.

  l-icon

  Lennart en Leona

  ★★★★★

  Wij wilde graag een industrial look aanbrengen in onze keuken. De wrapper wist precies wat wij bedoelde en haalde een paar foto's tevoorschijn. Na het opstellen van een offerte akkoord gegaan en enkele dagen later is onze keuken gewrapt. Superstrak afgewerkt! Ik krijg veel complimenten van kennisen en vrienden. Keuken ziet er industrieel uit. Wat past bij ons interieur.

  n-icon

  Chayenne

  ★★★★★

  Heel blij met de aanrechtbladen en de keukenkastjes. Supernetjes gewerkt en heel erg vriendelijk! Geen rommel achtergelaten en alles is netjes teruggemonteerd. Ze gaan professioneel te werk en waren precies op tijd. Dat kan ik waarderen! Van mij krijgen jullie 5 sterren.

  g-icon

  Antoinette

  ★★★★★

  Mijn moeder wilde heel graag een nieuwe keuken hebben, maar dan ben je zeker 7 tot 8 duizend euro verder! Via mijn vriendin het keuken wrap concept gehoord en via google had ik Keuken Wrap Benelux gevonden. Contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Voor nog geen €1000 had ik mijn keuken compleet laten wrappen. Resultaat is echt super!

  4.8/5 - (17 stemmen)
  Call Now Button